11/09/2024 -
L'estudi presenta una anàlisi dels reptes i oportunitats als quals s'enfronta la indústria làctia, identificant dues estratègies primàries per aconseguir...
24/07/2024 -
L'informe proporciona una definició esperada des de fa temps del finançament per a la seguretat alimentària i la nutrició i l'orientació per a la seva...
17/04/2024 -
Les proteïnes alternatives són cada vegada més interessants pel que fa al seu potencial per millorar la seguretat alimentària i reduir els impactes ambientals de la...
19/02/2024 -
La sisena edició recull les 100 innovacions més destacades dels últims anys en *foodtech, classificades en les 10 tendències que estan “produint” el futur...
26/01/2024 -
Aquest informe parla de l'anàlisi integrada del consum d'antimicrobians (AMC) i l'ocurrència de resistència antimicrobiana (AMR) en bacteris d'humans i...
12/12/2023 -
Aquest informe proporciona una actualització sobre el progrés global cap als objectius d'acabar amb la fam (Objectiu ODM 2.1) i totes les formes de malnutrició (Objectiu...
01/11/2023 -
La producció ramadera mundial té una petjada ambiental molt elevada. Reduir la carn produïda i consumida en regions amb una ingesta de proteïnes animals molt alta i...
01/11/2023 -
Aquest informe de l'Institut de Recerca en Agricultura Ecològica (FiBL) demostra que la dependència del nostre sistema alimentari dels fertilitzants basats en...
01/11/2023 -
El menjar ens nodreix i ens connecta i en el seu viatge de la granja a la taula, crea llocs de treball i dona forma a les nostres terres i cultures. Però els Sistemes Alimentaris tenen uns...
24/10/2023 -
La Radiografia, editada per Vegetales, ha comptat amb experts en tota la cadena de valor de la indústria: des de la matèria primera fins als gustos del consumidor, passant pel R+D de...
01/10/2023 -
Aquest informe explora com els mariscs basats en plantes i conreats podrien omplir el creixent buit de subministrament de marisc, al mateix temps que redueixen les emissions associades amb la...
01/10/2023 -
Aquest informe identifica com és pot maximitzar la producció d'aliments a través de les proteïnes alternatives mentre es retallen els costos i els impactes...
22/09/2023 -
Aquest informe analitza el creiximent de la proteïna alternativa desde la visió de la industria i el seu possicionament amb la tendencia. Horizons: Alternative Proteins revela un...
01/09/2023 -
L'últim informe és el resultat de dotzenes d'entrevistes de primera mà i anys d'informes originals realitzats per l'equip de periodistes i editors de Green...
04/08/2023 -
El present Informe Anual d'Indicadors analitza la situació actual i evolució recent del sector agroalimentari i pesquer en 2022 utilitzant una àmplia base...
01/08/2023 -
En 2023, l'ecosistema de proteïnes sostenible del Regne Unit està en els seus inicis. Aquest informe proporciona un captura del seu desenvolupament fins avui. En particular, ens...
06/07/2023 -
L'Outlook Agrícola de l'OCDE i la FAO 2023-2032 ofereix una avaluació consensuada de les perspectives de deu anys per als mercats de productes agrícoles i de peix a...
01/06/2023 -
Aquest informe examina les investigacions existents sobre els riscos però també sobre beneficis climàtics, ambientals i socials al llarg de...
01/06/2023 -
El sistema agroalimentari global està en el centre de l'actual canvi climàtic i de la pèrdua de biodiversitat en el planeta. Emet un terç de les emissions de gasos...
01/06/2023 -
Els avenços recents en camps com l'enginyeria de teixits, el cultiu cel·lular i la biologia sintètica han aplanat el camí per a nous enfocaments tecnològics...